Sponzorji

Akrapovič je v svetu priznano kot zelo inovativno in visokotehnološko podjetje, kjer uporabljamo pri oblikovanju izpušnih sistemov najnovejšo tehnologijo in visokokakovostne materiale.

www.akrapovic.com

Podjetje SELES moto je eno vodilnih slovenskih podjetij na področju prodaje in servisiranja motornih koles. Naša osnovna prednost je stalno izpopolnjevano lastno znanje in izkušnje, ki nam omogočajo, da lahko naročnikom ponudimo tako izdelke vodilnih svetovnih ponudnikov kot tudi lastne rešitve.

www.seles.si

QuadSquad obstaja že od leta 2006. Že od vsega začetka se izbranim kupcem trudimo nuditi najboljšo možno opremo za Quad, ATV in SBS vozila, ter v zadnjem času tudi POLARIS vozila. Prisotni smo v Slovenij, na Hrvaškem, v Srbiji in BiH. Glede na povpraševanje pa seveda prodajni program vsako leto širimo.

www.quadsquad.si

Mlada, uigrana ekipa, ki z desetinami zadovoljnih naročnikov in zanesljivih podizvajalcev dokazuje, da gradbeništvo v Sloveniji ima prihodnost.

www.tosidos.si

Podjetje G–M&M d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1973 kot podjetje Black & Decker Yugoslavia.

www.g-mm.si

Smo storitveno podjetje, ki je specializirano za dejavnost asfaltiranja. Svoje storitve nudimo tako javnim kot zasebnim naročnikom.

www.asfalting.com

Podjetje Juhant d.o.o. je s svojo dolgoletno tradicijo posvečeno kvaliteti in usmerjenosti potrebam naših strank. Rešujemo izvirne konstrukcijske in tehnološke probleme v industriji, ekologiji in transportu.

www.juhant.si

Obstajamo od leta 1996. Vse svoje moči smo usmerili k temu, da vam omogočimo kar najboljše in enostavnejše življenje.

www.lomas.si

www.marinium-design.si

www.motoextreme.si

www.1-moto.com

Smo priznani proizvajalec kakovostnih izdelkov iz plastičnih mas.

www.plastit.si

Naše poslanstvo je zagotavljanje celovite zavarovalne zaščite in prepoznavanje tveganj za večjo varnost naših strank. Nudimo jim najboljše zavarovalne rešitve po pošteni ceni in vso strokovno podporo ob izbiri ustreznih kritij in ob nastanku škod.

www.adriatic-slovenica.si

Euroton d.o.o. je že več kot dvajset let eden vodilnih ponudnikov kakovostnih avtomobilskih rezervnih delov na slovenskem trgu. S svojo mrežo 19-ih poslovnih enot smo lahko dostopni po vsej Sloveniji. Naš asortima izdelkov obsega tako kakovostne rezervne dele za avtomobile, kot tudi za tovorna vozila in motocikle, vse po konkurenčnih cenah.

www.euroton.si

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1995. V podjetju se od ustanovitve dalje odzivamo tržnim potrebam in zagotavljamo visoko strokovnost pri menjavi oz. popravilu avto stekel. V skoraj 15 letih delovanja smo dela izvedli za več kot 350.000 zadovoljnih kupcev.

http://www.rogelj-romat.si/domov.html

CPH d.o.o. je ekskluzivni zastopnik in distributer podjetja WD-40 Company Ltd za Slovenijo. Naše poslanstvo je omogočiti nemoten pretok blaga od proizvajalca do končnega potrošnika.

www.cph.si