Sponzorji

Akrapovič je v svetu priznano kot zelo inovativno in visokotehnološko podjetje, kjer uporabljamo pri oblikovanju izpušnih sistemov najnovejšo tehnologijo in visokokakovostne materiale.

www.akrapovic.com

Podjetje SELES moto je eno vodilnih slovenskih podjetij na področju prodaje in servisiranja motornih koles. Naša osnovna prednost je stalno izpopolnjevano lastno znanje in izkušnje, ki nam omogočajo, da lahko naročnikom ponudimo tako izdelke vodilnih svetovnih ponudnikov kot tudi lastne rešitve.

www.seles.si

Mitas, part of the Trelleborg Group, is one of Europe’s leading motorcycle tire brands with a decades-long tradition in the motorcycle tyre industry.
Innovative technologies, in-house know-how and high-quality materials ensure the outstanding performance of our products.

https://www.mitas-moto.com/en

QuadSquad obstaja že od leta 2006. Že od vsega začetka se izbranim kupcem trudimo nuditi najboljšo možno opremo za Quad, ATV in SBS vozila, ter v zadnjem času tudi POLARIS vozila. Prisotni smo v Slovenij, na Hrvaškem, v Srbiji in BiH. Glede na povpraševanje pa seveda prodajni program vsako leto širimo.

www.polaris-slovenia.com

Naše izkušnje štejejo.

Danijel Novak – ustanovitelj in direktor podjetja ima skoraj 30 let izkušenj v panogi. Svoje veščine je razvijal v priznanih, mednarodnih podjetjih.

DANZTRANS danes zaposljuje ekipo 4 strokovnjakov s področja logistike. Več o naši ekipi si lahko preberete v zavihku – Naše storitve.

Podjetje Juhant d.o.o. je s svojo dolgoletno tradicijo posvečeno kvaliteti in usmerjenosti potrebam naših strank. Rešujemo izvirne konstrukcijske in tehnološke probleme v industriji, ekologiji in transportu.

www.juhant.si

Obstajamo od leta 1996. Vse svoje moči smo usmerili k temu, da vam omogočimo kar najboljše in enostavnejše življenje.

www.lomas.si

Podjetje TAB d.d. je bilo ustanovljeno leta 1965 kot ena izmed temeljnih organizacij združenega dela Rudnika Mežica, kjer ima predelava svinca več kot 350-letno tradicijo. Danes TAB proizvaja vse vrste svinčevih baterij v treh moderno opremljenih tovarnah, na treh različnih lokacijah, s približno 1.500 zaposlenimi.

https://www.tab.si/

Smo priznani proizvajalec kakovostnih izdelkov iz plastičnih mas.

www.plastit.si

https://www.generali.si/

https://www.lavaco.si/

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1995. V podjetju se od ustanovitve dalje odzivamo tržnim potrebam in zagotavljamo visoko strokovnost pri menjavi oz. popravilu avto stekel. V skoraj 15 letih delovanja smo dela izvedli za več kot 350.000 zadovoljnih kupcev.

http://www.rogelj-romat.si/domov.html

Nismo samo trgovina. Smo vaši svetovalci na področju opreme in rezNismo samo trgovina. Smo vaši svetovalci na področju opreme in rezervnih delov za vaš enduro in motocross motocikel. Naša ekipa vam je na voljo 24/7.ervnih delov za vaš enduro in motocross motocikel. Naša ekipa vam je na voljo 24/7.